Zdravý životný štýl | Pite čaj

Ajurvédsky čaj Jin Jang | Buďte v rovnováhe.

  • 0 komentárov

Ajurvédsky čaj Jin Jang | Buďte v rovnováhe.

V telesnej i duševnej rovnováhe. Takto by sa dal preložiť názov ajurvedského bylinného čaju Jin Jang.

 Tento čaj prebudí vaše zmysli už len pri pohľade na jeho obsah, nakoľko hýri rozmanitými farbami. Nájdete tu ružové lupene kvetov, zelené listy ale aj žltú či dokonca hnedú farbu. Dá sa preto povedať, že už len pohľad naň je akýmsi balzamom pre dušu.

Jeho zaujímavé a svieže zloženie zeleného roibosu, tulsi, zázvoru, škorice, železníka, kvetu rumančeka, kvetu levandule a ružového púčika vás určite osloví.Jin Jang je Ajurvédska zmes, ktorá pôsobí pozitívne na celé telo i dušu.

Čo sa týka chuti, čaj je veľmi jemný a chuťou pripomína zelený čaj s množstvom byliniek. V každej šálke čaju budete cítiť chuť kvetov i zeleného rooibosu, ktorý je dominantným ťažiskom tohto čaju. Chute sú veľmi dobre vyvážené a úžasne sa dopĺňajú.

Napriek tomu, že sa na samotnom balení dočítame, že čaj vydrží približne 30 šálok, určite ich bude aj viac. Ak patríte k ľuďom, čo majú radšej jemnejšiu chuť, potom by vám mohol vystačiť dokonca až o polovicu dlhšie. Nesmiete však zabudnúť na dlhšie lúhovanie (5-8 min), aby jeho chuť bola výrazná a prenikavá.

Nájdete ho v našom eshope:

Ajurvédske čaje ZLATEA sú starostlivo vybrané bylinné čaje bez kofeínu, ktoré pomáhajú vyvážiť telo i myseľ.

Na zdravie!

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006 a nariadení komisie č. 432/2012 nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o produktoch uvedených na tejto stránke sú len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú zákazníkov k tvrdeniam, že majú tieto produkty liečivé účinky. Naše produkty sú uvedené na trh ako doplnky stravy. Nejedná sa o liek a nemajú schválené diagnostické a ani liečivé účinky.

Zdieľať
Staršie